Gulvfliser til køkken, badeværelse og entre

Behov Er du nye gulvfliser?

Så er du kommet til det rigtige sted. Du kan finde en her stort udvalg af fliser og porcelæn stentøj. Se på dig rolig og beslut dig først, når du har set alt.

gulvflise

fliser til badeværelset

I øjeblikket er det på mode at porcelæn stentøj gulvfliser ind Badeværelserne har et mørkt gulv, og nogle er også mørke Har vægge. Nuancer af brun eller sort har det Fordelen er, at let snavs ofte ikke er synlig. på hvide fliser og også porcelæn stentøj gulvfliser Set fra et visuelt synspunkt kan det rengøres betydeligt oftere er ren og ser ud. Men også iriserende fliser og gulvfliser er lavet af porcelænsstentøj behageligt at se på. For eksempel i farverne blå, grøn eller brun; som farverne slører her, opstår en behagelig afslapning af fliserne og rummets udseende.

fliser i Køkken og gang

Porcelæn stentøj gulvfliser i køkkenet og gangen skal være sådan vælges, så de i det mindste er lidt ru for at forhindre glidning på let fugtig grund. Af farverne Hendes anbefales til gulvfliser lavet af porcelæn stentøj dybest set en farve, der er lidt forurenet vises ikke direkte. Kan du lide røde nuancer, brun eller orange? Der er mange, når det kommer til gulvfliser i porcelæn stentøj forskellige mønstre eller farveforløb, der er vidunderlige fra distraherende våde fodaftryk. ædle fliser Selvfølgelig kan du Matchende farvede fliser kan også lægges på væggen, for Eksempel op til halvdelen af ​​væggen. Når gulvfliserne og Porcelæn stentøj fliser i entre og køkken i samme Farver vælges, overfladerne i mere generøs i de fleste tilfælde. Hvis du ikke er sikker på, om flisen eller gulvflisen er lavet Porcelæn stentøj, der matcher tapet eller møbler, så lad dig selv Giv en prøve, og hold den på de nøjagtige steder, hvor du vil have den se om farven er den rigtige for dig.

Advarsel Rengøring

Sørg for, at dine fliser og gulvfliser er lavet af porcelænsstentøj kan ikke behandles med sure rengøringsmidler. Disse kan være porcelænsstentøjsfliser og gulvfliser angribe og ødelægge. Brug kun rengøringsmidler, der er specielt designet til fliser og gulvfliser af porcelæn stentøj. Læs om dette læs blot oplysningerne på vaskemiddelmærkaten.

gulvfliser sikre en god stemning med deres design.

Vores fliser af høj kvalitet til gulvet kan let være at rengøre. Desuden er gulvfliserne frostsikre og har lav slidstyrke. Som gulvbelægning på badeværelset, i Vores gulvfliser er i køkkenet eller i stuerne ideel i forskellige varianter som glaseret, uglaseret, poleret eller som fliser med et trælook. Hos Mosafil kan du også Bestil prøvefliser, som vi sender dig gerne med posten. Så du kan selv se gulvfliser Værelser og med de eksisterende lysforhold i Vurder ro.

Sikkerhed

Vores gulvfliser til den kommercielle sektor have særlige Overfladekonstruktioner, for eksempel glaserede gulvfliser med ru overflade for sikker vedhæftning eller uglaserede gulvfliser med let profilerede overflader. Vær opmærksom på gulvflisernes sikre fodfæste, som Præcise forskrifter fra arbejdsgiveransvarsforsikringsforeninger eller EU -direktiver svarer til. Så det er ikke underligt, at det næsten udelukkende uddannede mestervirksomheder lægger gulvfliser. Som privat bruger I princippet kan alle flisegulve i hver deres fire vægge integrere. Faren er dog stor her Brug gulvfliser fra et optisk synspunkt i stedet for på Vær opmærksom på skridsikkerhed og sikker fod.

Vores tip: stue fliser

Derfor fraråder vi kraftigt at bruge classic Vægfliser til gangen eller badeværelsesgulvet som Brug gulvfliser. Risikoen for at glide er simpelthen for stor her stor!

Skridsikkerhed

For DIY -entusiaster anbefaler vi gulvfliser i henhold til foreskrevet for den kommercielle sektor Bedømmelsesgrupper for badeværelse, kælder, swimmingpool eller Have at flytte. Der er tre til våde områder Vurderingsgrupper for gulvfliser. Stort set alle sammen Gulvfliser på det tyske marked har skridsikkerhed blevet undersøgt. Der er for eksempel omklædningsrum eller Saunaområder med kun meget lidt fugt i evalueringsgruppen En tildelt. Vurderingsgruppen B er for gulvfliser til stort set fugtige barfodet gåture og svømmebassiner tiltænkt. Alle vandbærende gulvfliser som f.eks Eksempel vandtrapper tilhører evalueringsgruppe C.