Gulvfliser i forskellige optik

More categories

Gulvfliser skal have forskellige egenskaber end mange andre fliser, fordi de normalt bruges mere tungt. Afhængigt af hvor gulvfliser anvendes, skal de muligvis være slidbestandige, skridsikker eller frostbestandige. På nogle steder kan disse fliser også poleres, poleret eller glaseret. Her bruges de derefter mere optisk.

Specielt modstandsdygtige gulvfliser er altid nødvendige, hvor meget der går rundt. Men i hjørner hvor møbler ofte skubbes frem og tilbage, er der også behov for fliser med samme egenskaber. Når det kommer til stier, der ofte er tilgængelige med våde sko, er det nødvendigt, at der også er lagt vægt på glidebestandighed. Gulvfliser lægges også ofte udendørs, på balkonen, på terrassen, på trapper eller stier. Natursten fliser eller polygon fliser, der er tilgængelige i mange forskellige nuancer, kan også være meget flot her.


En ukompliceret løsning til hver etage

Et flisebelagt gulv giver maksimal komfort og hygiejne. Under fliserne sikrer gulvvarmen varme fødder. Over gulvfliserne og patiofliser , kan gulvet holdes helt rent med vand og gulvrenser. På en passende overflade er det let at håndtere patiofliserne . Flisegulve kan findes overalt i de private og offentlige områder. De er meget modstandsdygtige, slidstyrke og giver et godt syn i lang tid.


gulvfliser i forskellige optikker

Glaserede fliser til gulvet er uforgængelige. På grund af den hårde glasur på overfladen er de resistente over for slid. Faste farver eller med marmorerede fliser er den perfekte partner til hver etage. Specielt i hygiejneområdet eller i køkkenet, supplerer de de enkelte indretningstilstande diskret.


Ikke-glaserede gulvfliser giver stor sikkerhed

Fliser uden glasur har en skridsikker overflade og er modstandsdygtige over for træning. Derfor er de særligt velegnede til brug i offentlige områder med høj trafik. Ukomplicerede farver er særligt modstandsdygtige over for snavs og viser ikke alle støvtykker. Så gulvet med uglaserede fliser giver altid et rent udseende.


Lav et indtryk med gulvfliser

Trægulve af høj kvalitet er meget dyre. Fliser i træudseende kan spare mange penge. Du ser et trægulv løgnagtigt ens. Hvis flisens format svarer til et laminat eller parketplank, kan træ og fliser ikke længere skelnes efter installationen. Deceptivt reelle, farve og korn af forskellige typer træ efterlignes af fliserne. En anden fordel ved træ-fliser over parketgulve er deres ufølsomhed overfor ridser og fugt.


Højglans gulvfliser

Fliser i blank udseende er elegante og smagfulde. De repræsenterer nåde og nåde. Overfladen, som er blevet poleret til højglans i flere trin, afspejler lys og specielle lyseffekter. www.mosafil.com giver alle gulvfliser kompatibel LED-belysning. Således kan individuelle effekter intensiveres.


Terrassefliser til udendørs brug

Mosafil Porcelæn Stentøj Terrasseplader med en poleret overflade kan bruges til at dekorere udendørsområder på terrasser, i haven eller i garagen. De dæmpede patio fliser er meget modstandsdygtig over for alle belastninger. Alle polerede fliser er beskyttet mod frost ved en særlig behandling. Flisebelagte haveveje og terrasser er nemme at holde rent.