Gulvfliser uglaseret


I denne kategori finder du vores omfattende udvalg af uglaserede gulvfliser i forskellige designs, farver og størrelser.

De uglaserede gulvfliser skyldes deres overflade af høj kvalitet af porcelæn stentøj og derfor meget robust, sikkert og skridsikkert. Mosafils gulvfliser kan ikke anvendes i forskellige områder. Ofte er gulvfliserne lagt i områder som køkken, stue, badeværelse, pejs, spisestue, balkon og terrasse.
Takket være forskellige og skridsikre overflader kan vores uglaserede gulvfliser også bruges udendørs, fx til områder som entréhaller, sanitetsfaciliteter, svømmebassiner, saunaer og wellnessområder. Derudover anvendes også gulvbelagte gulvfliser i forretningsområder, såsom i lufthavnen, togstationen, lageret, hospitalet, omklædningsrum, restauranter, kirker mv.

Spørg os om forskellige slidklasser. Vi er glade for at rådgive dig! Forresten: Gulvfliser er nu også tilgængelige med matchende LED-belysning.

Mosafil fliser

Fliser som alternative gulvbelægninger

I stue- og spisepladser anvendes parket eller tæpper ofte som gulvbelægninger . Det klassiske trægulv er stadig tilgængeligt i mange opholds- og soveområder. Mosafil gulvfliser tilbyder en anden måde at ombygge eller ombygge dem. I modsætning til træ er de mere holdbare og robuste. Ligeledes går rensning og værdibesparelse lettere af hånden. Mosafil har i sit omfattende udvalg af gulvfliser nogle i tilbuddet, som visuelt næppe afviger fra træ eller parket. Forskellige nuancer og trækorn er tilgængelige.

Klassisk gulvbelægning

I køkkenet og badeværelset er fliserne svært at forestille sig. Mosafil har noget for enhver smag. Disse gulvbelægninger er letpoleret for at forhindre dem i at glide på fugtige eller våde overflader. Derudover kan gulvvarme nemt integreres takket være kvaliteten af ​​gulvfliserens materiale og finish. Disse Mosafil gulvfliser er frostbestandige og kan lægges udendørs uden tøven.

Gulvbelægninger til altan og terrasse

Porcelæn stentøj fliser i de sædvanlige 60 x 60 cm selvfølgelig er også tilgængelige fra Mosafil, disse i en bred vifte af farver. Men rigtige iøjnefaldende er gulvfliserne i et stort udvalg af farver, former og design. Alle selvklare glidebestandige og vejrbestandige. Hjertet af enhver natur elsker elsker højere ved synet af Mosafils natursten fliser, om polygonale fliser eller natursten fliser forskønner deres haven sti. Porcelæn stentøj fliser mosaikker er også universelt anvendelige. Kun materialer af høj kvalitet som travertin, skifer, kvartsit, onyx eller granit bruges til at lave disse gulvfliser.


Gulv noget anderledes

Mosafil tilbyder også den rigtige belysning til gulvfliserne. En særlig atmosfære skaber belysning til disse gulvbelægninger . Dette kan bygges individuelt, når man lægger med. Der er fem farver at vælge imellem. Så bad, stue eller festkælder kan bades i et atmosfærisk lys. Denne LED-belysning er i overensstemmelse med stemningen eller klokkeslættet dimmeligt.