Hvordan bestiller jeg en prøve?

Vil du bestille en prøve af vores mosaikfliser eller gulvfliser samt vægfliser?

Intet problem skal du blot klikke på "ordreprøve" i den pågældende artikel og det bliver lagt i indkøbskurven.


OBS: Hvis der ikke er nogen knap på artiklen, kan desværre ikke bestilles mønster!

monster1
Gentag ordrer og prøver Fliser og mosaikker er naturlige produkter og kan på grund af forskellige produktpartier og råmaterialer have mindre afvigelser hvad angår størrelse (kaliber) og farve som følge af produktionen.

Vi anbefaler derfor, at du beregner de nødvendige mængder af fliser og mosaikker tilstrækkeligt. Forskellene skyldes minimale variationer i råmaterialernes kvalitet og sammensætning (blandingsforhold) og glasurerne. Selv små temperaturudsving i brændingsprocessen kan påvirke slutproduktet. 

Således kan fabrikanten i sjældne tilfælde muligvis ophøre med produktionen på grund af materielle flaskehalser eller udskydes på ubestemt tid, og derfor har en anden producent samme produkttype i produktsortimentet, men afviger i farve og materiale fra den første producent , Vi påpeger, at mønsterfliser og mønstermosaikker delvist skæres til transport og udelukkes fra udveksling. 

Vores tip: I modsætning til mosaikker har gulv- og vægfliser kartoner i.d.R. ved hjælp af lotnumre placeret på den ene side af kartonen. Derfor kontroller dine fliser leverancer til identiske batchnumre før installation. Vi anbefaler derfor at ombestille med tidligere leverancer eller prøveforsendelser under alle omstændigheder inden installationen for at kontrollere producentrelaterede, mulige afvigelser i form og farve.