Mosaic fliser unik smuk design

More categories

I udformningen af ​​køkkener, badeværelser, vaskerum, wellness-områder, svømmebassiner, osv De har et stort antal valgmuligheder, når vælge passende gulv og væg fliser. Den ene er brugen af ​​mosaik fliser.

Fordele ved mosaikfliser

mosaikfliser er ikke kun praktisk til foring af fugtige rum såsom badeværelser, wellness områder og så er de også i mange forskellige designs tilgængelig og derfor meget individuelt anvendelig. Derudover kan mosaikfliser også bruges specielt til det kreative design af værelser. Ved hjælp af mosaikfliser du fremtrylle interessante motiver og billeder på vægge og gulve og give rummet som et unikt look.

Træ mosaik fliser

Hvis du vil have dit værelse måske endda handle unik og lidt rustikke, så har du lavet et godt valg med valget af fliser af træmosaik. Træ mosaik fliser er tilgængelige i forskellige designs. For eksempel i et smalt strappy look, firkantet eller rektangulært. Forskellige overflader såsom kokos, planker eller kokos karamel giver afveksling i udformningen af ​​værelserne.

glasmosaik

Hvad enten mere elegant eller sjov farverig, med glasmosaikfliser du har mange designmuligheder. Fliserne er tilgængelige i mange farver og finish. Hvad enten i grøn, gul, rød, blå eller en anden farve, med glas mosaik på vægge og gulve sætte store visuelle accenter. Bestil monokrom mosaik fliser, mosaik fliser med striber optik og også vælge mellem forskellige former som rund knop mosaik, vintage mosaik i 6-hjørne-format eller mosaik sten finish.

keramisk mosaik

Keramisk mosaik er også fantastisk til udsmykning af mure og gulve på en række områder. Igen har du en bred vifte af valg i farvevalg. Vælg dæmpede nuancer af brune, hvide, grå eller sorte eller farverige modeller som rød eller kongeblå. Og overfladerne kan også variere med keramisk mosaik. Vælge blank, guld til matte overflader og til de forskellige former, såsom oval, rektangulær, kvadratisk eller sekskantet.

natursten mosaik

natursten mosaik er en lige så populær mulighed for liggende på gulve eller vægge. Her er primært materialer som basalt, granit, skifer eller marmorbrug. Naturlige sten fliser er alsidige og kan være til indendørs brug samt for de dekorative figurer af vægge og facader, som du er meget robust i sin struktur. Selv i design er disse gulv- og vægfliser meget variable. De er blandt andet i kvadratiske og rektangulære form Pebble optik og rund design eller i en mere naturligt udseende Dry Stone look.

Self Mosaic

Ikke helt så kyndige hjem forbedring, værdien en smuk design i badeværelser, køkkener og sanitære områder, brug af selvklæbende mosaik anbefaler. Disse mosaikfliser er limet på måtter og kan lægges på vægge eller gulve i et par nemme trin. Det er til lægning uden specielle klæbemidler eller lignende. nødvendigt. Selv med selvklæbende mosaikfliser er der en række designs at vælge imellem. Herunder materialer såsom strappy mosaik, metal mosaik og glas mosaik.

stentøj mosaik

Denne type mosaik flise er kendetegnet ved sin særligt robust udstyr. Overfladen er ekstremt ridsefast, og fliserens struktur er særligt holdbar. Uanset om det er glaseret, med poleret optik eller mønstret med porcelænstentøj, har du også mange valgmuligheder. Disse spænder fra Riemchen mosaik over kvadratiske til rektangulære former. Vælg mellem forskellige former og farver.


Mosaikfliser er generelt meget populære på gulvet såvel som på væggene i badeværelser og køkkener. Først og fremmest mosaikfliser, som på grund af deres moderne og varierede udseende passer fremragende i tidlige værelser, er meget populære i moderne tid og pryder mange gulve eller vægge. Mosaikfliserne er tilgængelige på mange forskellige måder, fra enkle til farverige eller endnu mere i den ældre stil.

Du kan bruge den til at skabe gode gulv- og vægmotiver, som måske allerede er forudbestemt af fabrikanten eller skabt individuelt. Mosaikfliser er i sig selv en klassifikation af de normale fliser, hvor elementerne normalt er lidt mindre. Optisk matcher elementerne ikke nødvendigvis. Symbolisk for disse fliser er et farverigt udseende eller store motiver af individuelle fliser elementer.