Glasmosaik til en god stemning

More categories

Glasmosaikker som smagfulde vægbeklædninger

Vægdesignet har en betydelig indflydelse på den rumlige effekt. Afhængigt af hvilket materiale du vælger, kan du opnå meget forskellige effekter. For eksempel skaber en glasmosaik en meget speciel atmosfære og skræddersy dine vægge. Fliser af glas er egnede til vægdesign i badeværelset, i køkkenet, men også i saunaen eller i hotellets eget wellnessområde. De små fliser er tilgængelige i et skinnende og matt udseende og i mange farver, så forskellige designmuligheder forbliver åbne.

Attraktivt materialeegenskaber af glasfliser

En glasmosaik har fremragende materialegenskaber, der har en positiv effekt på atmosfæren. Fliser i glas slukker ikke lyset, men reflekterer det, så rummet automatisk ser større og lysere ud. Derudover kan en glasmosaik opretholdes meget godt og er derfor ideel til fugtige værelser. En glasmosaik er ikke tilbøjelig til at støbe og er nem at rengøre. Et mildt plejeprodukt såvel som aftørring af fliserne med en fugtig klud er normalt tilstrækkelig.

Farver og strukturer

En glasmosaik giver dig mange designmuligheder. De små fliser bringer farve ind i dine værelser, så du kan realisere meget forskellige stilarter. Glasfliser i lyse farver ser ikke kun meget moderne ud, men giver også et godt humør. Lidt mildere er en glasmosaik af pastellfarver. Et sådant glasmosaik kan for eksempel forenes med romantiske møbler og blander godt med hvide badeværelsesmøbler. I modsætning hertil ser en glasmosaik i lysegrå eller hvid meget moderne ud og er ideel til aktuelle trendfaciliteter. Du kan vælge en glasmosaik i ensartet farve eller skabe smagfulde mønstre gennem forskellige farvede fliser. Der er også glasfliser med mange forskellige strukturer. Der er ingen begrænsninger for mulighederne.

Den elegante glasmosaik

Med en glasmosaik kan du også indse en elegant atmosfære. Skinnende fliser i perlemorfarne ser meget ædle ud og giver automatisk rummet et sofistikeret udseende. Der er også mange fliser i chic metal look. Guld, sølv og andre metalliske toner gør glasmosaiket gnistre og gnistre. Kombineret med højkvalitets badeværelsesmøbler kan du bruge fliserne af glas til at realisere en rigtig luksusmøbler.

Indretningsoptioner til glasfliser

Med en glasmosaik kan du enten effektivt placere hele rummet eller skabe succesfulde accenter, for eksempel ved at dekorere kun en væg med fliser. Fremspring og hjørner kan også smagfuldt fremhæves af en glasmosaik. For eksempel kan du dekorere dit brusebad med en glasmosaik eller forskønne badekaret med fliser af høj kvalitet. Forresten er glasfliserne ikke kun en god løsning til fugtige værelser. Selv i gangen eller i stuen skaber en glasmosaik en velkommen ændring og skaber en helt anden slags vægindretning.

På Mosafil finder du en bred vifte af glasmosaikker, der fremhæver glasets skinnende og lysende egenskaber. Vores glasmosaikker passer til badeværelser, toiletter, brusere, køkkener, svømmebassiner, saunaer, kurbade og mange andre boligarealer. Takket være de forskellige strukturer og former er glasmosaik standarden til dekoration og elegance i forskellige størrelser såsom 10mm, 8mm, 7mm, 6mm, 5mm og 4mm fra os.

På grund af Mosafil-glasets specielle materialeegenskaber er mosaik indstillet effektive accenter, der opnås med enten mat eller glansglasmosaik - meget flot mosaik med LED-belysning. Nogle gange almindeligfarvet eller med flerfarvede strukturer - fås fra lager i perler af perler af glasvarianter, glasmosaikmetal, som glasmosaiksten eller knapglasmosaik.

En meget god stemning tillader også vores tilbud om glasmosaik med guld effekt.Vi er glade for at rådgive dig

Glasmosaikfliser i glasmosaiklook har en meget speciel appel. Mosaik og glas, som er en symbiose, der kan opnå subtile men dramatiske effekter. Gennem glasset, hvor lyset kan trænge dybt opstå strålende farver og farveeffekter, der gør ethvert rum til noget særligt. Hvorvidt fliserne anvendes som gulv eller væg mosaik mosaik, det indtryk vundet af den glasmosaik er unik.
mosaikfliser kan for eksempel have en centimeter firkantet, men også større og op til ti centimeter firkantet måle. Mosaikken er limet til glasfiber eller papirnet og derfor let og hurtigt at lægge. Især i våde områder i hjemmet, såsom badeværelser, sauna, swimmingpool, toilet eller køkken, vil du altid finde glasmosaik i forskellige former, i forskellige størrelser og uregelmæssige dimensioner. Da glasmosaik er også meget let at vedligeholde og er meget hygiejnisk, er det lagt ud i lægernes kontorer eller hospitaler.