Kære kunder, vi er stadig der for dig som sædvanlig og fortsætter med at sende vores produkter. På grund af den aktuelle situation kan der dog være forsinkelser i levering af vores forsendelsesleverandører.

Glasmosaik Metal


Intet i denne kategori er mere minder om de tider af sterile hvide fliser end nogen våde spor i bad eller toilet så stadig det samme. Dagens fliser elementer skal sammenlignes med den hvide "Dinos" hverken af ​​stilen eller materialet eller af farverne. Hvem ønsker at lægge fliser glasmosaik 8mm metal

i køkkenet, på badeværelset eller i saunaen, som er klogt med glas mosaik fliser -

Ikke kun visuelt interessant

, Fliserne er interessante på grund af deres metal look. De nye farver på glasmosaikfliserne er fantastisk attraktive, selvfølgelig er der fliser i hvidt. I glasmosaikfliser er der også interessante farvegradienter, med hvilke monotone overflader kan udformes levende. 3D-glasmosaikfliser sætter nye unge tendenser.

Hvis du elsker farvede fliser i badeværelset og wellness-område vil glæde:

Ikke kun de typiske aqua farver lyseblå, hav blå, H elltürkis tilgængelig, selv alle slags pasteller som Gul, orange, rød, lyserød og lilla. For dem der foretrækker det diskret, er der overdækkede fliser i beige og brune til grå og sorte toner. Glasmosaik og metallook ser virkelig ind i deres egen gennem de smukke farver af fliserne. De flotte nuancer af glasmosaikfliserne imponerer udseendet af de våde områder af lejligheden eller huset imponerende. Tile i guld, hvid, bronze, beige - metal look giver denne farvekombination kun den ædle karakter

glasmosaik med metalfinish vinder løbet

glasmosaikfliser. i metaloptik bringer egenskaberne af glas virkelig det bedste ud. Den glatte, skinnende og lysende glasmosaik modtager kun "sikkert noget" gennem metaludseendet. Glasmosaikfliserne i metaludseende er limet på mesh måtter, hvilket er yderst praktisk. Fliserne i metallook er tilgængelige i forskellige formater, f.eks. 15x48mm, 15x98mm eller 20x20mm.

The glasmosaikfliser i metallisk udseende

er endnu mere attraktiv perlemors eller Crystal effekt. Meget smuk er glasmosaikfliser, men med metallook, der kan være gyldent eller have samme virkning som børstet stål. Glas mosaik i metal optik kan også kombineres med dekorative sten, godt design er begge bobler, cirkler og andre geometriske former, der passer den overordnede stil af lejligheden. Under alle omstændigheder giver metalets udseende det våde område en masse individuel charme.

Back to Top