Glasmosaik det rigtige for hvert værelse


I denne kategori finder du Glass Mosaic Mix i tykkelsen 8 mm på et indsat net. I Mosafil For 8mm glasmosaik mix i forskellige former og farvekombinationer såsom fx glasmosaikfliser mix sticks 15x48 mm eller 23x48 mm. Vi tilbyder glasmosaik 8 mm mix i varianterne blank og matt. Med glanseffekter eller inkorporeret glittereffekt. En absolut "iøjnefaldende" i dit hjem og egnet til LED belysning. Mosafil glasmosaik 8 mm Mix er ideel til køkken, bad, toilet, bruser, wellnessområde, swimmingpools og sauna. Overbevis dig om vores nuværende glasmosaik 8 mm mix! Kontakt os venligst for yderligere spørgsmål. Vi er glade for at svare på dine spørgsmål.


Specielt badeværelser bliver gamle, især når det kommer til fliser. Her bringer en glasmosaik frisk frugt ind i badeværelset igen. Især da en glasmosaik påføres en flise og dermed kan lægges lige så hurtigt og hurtigt som fliser.

Bredt udvalg af mønstre

Her kan alle individuelt vælge farve og mønster af glasmosaik, hvor udseendet er altid anderledes som simple fliser. Især dette unikke udseende gør glasmosaikken så populær, især da de forårsager andre effekter som fliser. Frem for alt kan alle vælge hvor mange farver sådan en glasmosaik, som ikke er så let med fliser. Fordi det stadig er den ejendommelighed af en glasmosaik, flertallet af fliser. Lægningen af ​​en glasmosaik er lige så let som med fliser. Skæringen er også meget lettere som med fliser, fordi fleece, kan let klippes. Der kræves ikke noget specielt skæreværktøj til dette, men glasmosaikken kan tilpasses endnu bedre. Dette er et vigtigt aspekt, især for mindre badeværelser eller værelser. Især siden glasmosaik er også i træudseende. Dette er en særlig fordel i forhold til fliser, som på en eller anden måde altid ligner fliser. Præcis det er ikke tilfældet med en glasmosaik, fordi udseendet alene afgør udseendet her. Selvfølgelig kan det glasmosaik være lige så god som rene fliser, fordi dette er endnu en fordel ved naturligvis altid overbevist.

Den rigtige glasmosaik til hvert værelse

Ligesom fliser kan glasmosaikken lægges gennem hele lejligheden. Dette gør det muligt, som med normale fliser, at gøre et stort valg. Uanset om det er i klassisk stil eller i et moderne design, er der også glasmosaikker og fliser i forskellige mønstre. Uanset om det er farverigt eller rettere i subtile farver, kan enhver vælge efter deres egen smag. Mest af alt, simpelthen over internettet, hvilket sparer tid og gør søgning meget lettere. Find den rigtige glasmosaik uden at gå ud af huset. For alle dem der finder fliser for kedeligt, er en glasmosaik bare lige. Fordi i forhold til fliser overbevist en glas mosaik af skyggen og sammensætningen. Her afgøres den individuelle smag, såvel som indretningen. Med en glasmosaik kan alle værelser enkelt og hurtigt konstrueres uden brug af specialværktøj. Dette er fordelen over fliser, især det specielle udseende. Med glasmosaik er hvert værelse individuelt udformet, især hurtigere end dette er muligt med fliser. Især det store udvalg af forskellige mønstre og farver gør det muligt med glasmosaikken. Dette gælder naturligvis ikke kun til gulvet, fordi glasmosaik kan være lige så fliser, gælder også for en mur. Så alle værelser kan optimalt designet, der ligner fliser