Glas Mosaic Uni dristige farver

I denne kategori finder du en bred vifte af glasmosaik uni 8mm , fremhæve glansmaterialets skinnende og lysende egenskaber. Glasmosaik 8mm i universelle farver af Mosafil er særligt velegnet til badeværelse, toilet, bruser, køkken, pools, sauna, spa og alle andre opholdsområder og skaber et veldesignet design.

Levende farver, forskellige overflader og forskellige former

af vores glasmosaikker 8mm give dine værelser en harmonisk stemning - Garanteret Kontakt os venligst for yderligere spørgsmål. Vi er glade for at være til rådighed for henvendelser. Ved indretning og udrustning af køkkenet, badeværelset eller gæstebadeværelset afhænger det af udvælgelsen af ​​de rigtige fliser. Sortimentet af væg- og gulvfliser i hardwareforretninger og sanitetsfaciliteter er stort, og det gør det ikke altid nemt at vælge. Men hvis du leder efter noget specielt, er mosaikfliser et godt valg. Foruden brug i køkkenet, badeværelse og toilet er glasmosaikfliser også velegnede til spa- og poolområder.

Vælg den rigtige mosaik eller glasmosaik

Hvis den er rig orange, lysrød, mørk blå, grøn eller sort, giver Mosaic Tile Uni dig ikke kun et udvalg af mange forskellige farver, men også mellem forskellige farver Materialer og kvaliteter. De ca. 8 mm store fliser er tilgængelige i glas, keramik, skifer eller aluminium med metalkomponenter. Hvilken type mosaikfliser du vælger afhænger af dine personlige krav og på det rum, hvor dine fliser eller dine glasmosaikfliser er beregnet. Hvis du vil holde fliser af en farve til glasmosaikken og stadig ikke opgive interessante effekter, er der forskellige glasmosaikfliser med farvegraderinger, hvilket giver en lille variation i indretningen.

Mosaikfliser i stedet for traditionelle væg- og gulvfliser

Med en glasmosaik eller mosaikfliser kommer sort og stil ind i dine værelser. De små skinnende fliser findes i mange forskellige farver og nuancer i handelen. Paletten spænder fra mosaikfliser med iriserende overflader til glasmosaikker med perleoverflade og matglans effekt. Mosaikfliser tilbydes som måtter og afhængig af kvaliteten eller farven får du en sådan mosaikfliseremåtte pr. Stk. Til ca. 7,00 euro i handelen. Glasmosaikfliser passer til gulv og væg, men du bør være særlig opmærksom på brugen af ​​mosaikfliser som gulvfliser på flisens glidebestandighed.

Specielle designs med mosaikfliser og glasmosaikker

Hvis du leder efter noget ekstraordinært om fliser, kan du oprette interessante vægmalerier med glasmosaikfliser. Med et smukt foto som skabelon kan glasmosaiksten bruges til at skabe et ansigt, landskab eller et andet motiv som en vægdekoration. Med glasmosaik og mosaikfliser skabes interessante og attraktive kunstværker som iøjnefaldende.
Back to Top