Keramisk mosaik af den nye trend

More categories


Vi behøver ikke at skjule keramisk mosaik.

Ideel til: køkken, badeværelse, wellnessområder, sanitetsrum. Mosaik af nye keramiske basismaterialer, hvis materialer er ikke-metalliske. Uorganiske stoffer anvendes her. Fås i friske og forfriskende farver.

Gammel stil med nye råvarer - den keramiske mosaik

Selv de gamle romere og grækere brugte mosaikens maleri teknik. I kunstneriske malerier, som stadig er meget velbevarede i dag, blev et kunstnerisk kompletværk lavet med farverige fliser. Emnerne var ofte fra hverdagen eller fortalt om heroiske gerninger og kampe. Mosaikken kom problemfrit ind i den moderne lejlighed: faldende priser på grund af høj efterspørgsel, moderne og omkostningseffektive teknikker og nye innovative materialer gjorde mosaikfliserne overkommelige for alle husstande. Med den keramiske mosaik oplever den gamle teknologi nye aspekter.

Farvede fliser - den nye trend i hjemmet

For at producere kunstneriske malerier som i oldtiden kræver det begavede genier fra håndværk og kunst. En moderne keramisk mosaik minder næppe om de klassiske malerier, men møder nye aspekter af design. Captivating kontraster og forskellige overflader giver en række muligheder for at få det bedste ud af hvert værelse. I dag betragtes industrielle krav til praktiske krav. Således fremstilles visse keramiske mosaikfliser med anti-glidende virkning. Den keramiske mosaik kombinerer æstetiske og daglige krav til mange overflader. Uanset om badekar, brusekabine, håndvask eller toilet, keramikmosaikken med flerfacetterede fliser i forskellige størrelser og farver giver ubegrænsede muligheder for design.

keramiske mosaikfliser

I basismaterialet af keramiske mosaikfliser er det uorganiske ikke-metalliske materialer, såsom sten-, stentøjs-, stentøjs- og porcelænkomponenter. Disse fremstilles, bragt ind i den oprindelige form af de ønskede fliser, belagt, tørret og fyret. Til sidst er fliserne glaserede for at gøre dem endnu mere modstandsdygtige og vandtætte. Forskellige farver anvendes til den keramiske mosaik. Dine egne ideer om den færdige keramiske mosaik kan udvikles frit.

Former og overflader

Fliserne til den keramiske mosaik er lavet i forskellige former på grund af de forskellige overflader, på hvilke de påføres. Man skelner mellem den såkaldte knapmosaik med runde fliser, til buede og afrundede overflader og de klassiske firkantede keramiske mosaikfliser. Forskellige størrelser kan kombineres til den specielle effekt. Klassiske kombinationer foregår i to primære farver og opfylder en særlig smuk, minimalistisk effekt. Der er også specielle former til den enkelte keramiske mosaik, som afviger fra firkantede dimensioner.
De keramiske mosaikfliser sælges individuelt eller som et net. Som en netværksversion hænger de enkelte fliser sammen på en base, bringes som en enhed til væggen og plasteres i enden. Den keramiske mosaik bruges i alle rum, enten som en hygiejnisk overflade i badeværelset, det stilfulde gulv i køkkenet eller som en keramisk mosaik til de vægafviklede overflader opnår deres effekt overalt.

Keramisk Mosaic Tile - Sommetider er udvælgelsen hård

De mange muligheder rejser i nogle tilfælde spørgsmålet om, hvorvidt det klassiske to-tone design er smukkere end den friske variant med flere farver. I mange designeksempler kan man gætte effekterne af forskellige farvede fliser. I tilfælde af tvetydighed hjælper det med at holde farvede stykker papir til den ønskede overflade og lade dem være der i et par dage. Efter nogle kombinationer er det sikkert, hvilken variant er den smukkeste og som forstyrrer efter kort tid.