Kære kunder, vi er stadig der for dig som sædvanlig og fortsætter med at sende vores produkter. På grund af den aktuelle situation kan der dog være forsinkelser i levering af vores forsendelsesleverandører.

Monokrom, men ubeskriveligt forskelligartet


keramiske mosaikfliser

På grund af de alsidige designs er de smukke glatte overflader og de gode produktegenskaber, keramiske fliser særligt populære. Keramik er også meget miljøvenlig, fordi disse fliser er lavet af naturlige materialer som mineraler og ler og er særligt nemme at rengøre. Væg og gulv design med keramisk mosaik uni efterlader din kreativitet alle muligheder.

Monokrom men ubeskriveligt forskelligartet

Med keramisk mosaik uni kan du selvfølgelig designe vægge og gulve enten på en subtil måde eller i attraktive farver. De forskelligt formede mosaikfliser giver elegante strutur pauser. Ikke desto mindre behøver det ikke at forblive en farve, selv med keramiske mosaikker og fliser. Du kan dekorere med monokrome mosaikfliser dekorativt med keramiske fliser af andre farver eller med flerfarvede mosaikker. Med arrangementet af mosaikelementerne finder du masser af valg mellem små og store elementer, firkanter, rektangler, spisepinde, runde elementer eller dekorative uregelmæssige former. Keramisk mosaik uni kan findes som keramiske fliser til indendørs og udendørs områder, til vægge og gulve med speciel glidebestandighed. Forskellige farver i keramiske mosaikfliser spænder fra simpel hvid, sort, antracit, beige, brun eller grå til lyse trendfarver.


Pleje og installation af keramiske fliser

Perfekt planerede overflader er et must for alle fliser. Sørg for, når du køber på installationsanvisningerne fra producenten af ​​væg- og gulvfliser i keramisk mosaik uni. Deres dekorative keramiske mosaik uni gulv og vægfliser er meget nemme at passe på. Enkle, neutrale vaskemidler er tilstrækkelige. Du bør undgå varme, sure rengøringsmidler. Efter lægning er det dog absolut en grundig rengøring at fjerne cementgardinet fra lægning og fugning. Disse mosaikfliser er dekorative og holdbare.

Back to Top