Metal mosaik meget let at passe på

Metal Kobber Mosaik Fliser Myron

Metal Kobber Mosaik Fliser Myron

126.30 DKK per ark*


Vores designmosaik af metal i sin smukkeste form.

I denne kategori finder du vores højkvalitets sortiment af metalmosaikker til køkken, badeværelse og andre boligarealer af aluminium, kobber eller belagt med rustfrit stål. Metal mosaikker afspejler lyset i rummet og skaber et stykke lys og skygge, der ændrer effekten fra alle vinkler. Metal mosaik er det perfekte supplement til dine vandhaner, møbler og andre møbler. Det udarbejdede metal er belagt på keramik og ud over de sædvanlige farver som sølvmetal fås også i sort eller bronze.

Metal mosaikmetaller - mosaikker giver et væld af designmuligheder.

De ser klassiske ud og giver et unikt spil af lys og skygge. Metaloverfladen af ​​metalmosaikfliserne skaber unikke effekter, der gør rummet til at virke mystisk.

Metal mosaikfliserne kan bruges i ethvert rum.

Især i badeværelset kommer pladerne godt ud. I stuer og korridorer giver fliserne et interessant udseende. Værelset ser elegant og klart gennem metalmosaiket. Metal mosaik fliser er tilgængelige i sort, sølv eller kobber. Den kobber tone giver rummet en varm glød, sølv og sort opnå en alvorlig effekt. Fliserne er lagt både som gulvfliser og som vægfliser. Metal mosaik er tilgængelig i matt eller blank. En kombination af disse to designs er særligt tiltalende. En metalmosaik kan også være designet med glas. Denne materialesammensætning ændrer udseendet af fliserne og deres virkning.

Fremstilling af unikke fliser

Fliserne i metal udseende består - som konventionelle fliser - af keramik. Efter fyring er de dækket af en metalfolie af det ønskede design og poleret. Dette skaber det ædle udseende af de keramiske plader.
Disse fliser leveres med en beskyttende film for at undgå unødvendige ridser på den følsomme overflade. Fliserne er lagt som i konventionelle mosaikker. På grund af metalbelægningen skal du dog være særlig forsigtig med at undgå skader. Når den fælles mørtel er tørret, skal du rengøre metalmosaikfliserne med en fugtig klud og egnede rengøringsmidler. Under ingen omstændigheder bør skuremidler eller hårde svampe bruges til at rengøre panelerne.

Hvem ønsker at forskønne sit badeværelse, sit køkken eller sit kontor på en imponerende måde,

bør spørge om brugen af ​​metal mosaik fliser. De giver de respektive værelser et ædelt og elegant udseende og er meget lette at passe på. Kombineret med hvide, bløde tæpper skaber en usædvanlig levende atmosfære i stuen eller soveværelset. Grønne planter slapper af i det strenge miljø. I et badeværelse eller køkken bliver fliser med spejle eller lyse møbler blikfangere.