Mosaic fliser blander individuelle rum design

More categories


Mosaic Tile Mix

Mosaikken har været en meget populær form for kunstnerisk udsmykning siden antikken. Talrige sådanne farverige stenværker er kendt for os fra Pompeji og andre arkæologiske steder. De har overskredet tiden bedre end andre kunstneriske værker skabt af mennesket. En mosaik af fliser udstråler altid en værdi. En mosaikblanding af f.eks. Glas og marmor, eller en materialemix af natursten og glassten skaber spændende overfladestrukturer og giver et værelse varme og individualitet. Flise mosaikker er en udsmykning til et bredt udvalg af værelser. De er ideelle ikke kun for badeværelser og køkkener, men også til stuer, kontorer og indendørs og udendørs rum af enhver art.

Enestående mosaikblanding til et individuelt rumdesign

Materialeblandingen af ​​fliser kan sammensættes meget forskelligt. Kombinationen af ​​meget forskellige materialer resulterer altid i ekstraordinære overflader. En mosaik af gul natursten og kobberfarvet metal ser for eksempel naturligt ud, opvarmning og alligevel avantgarde. En mosaik af lysegrå natursten og glasfliser i meget forskellige nuancer af blå, derimod udstråler friskheden af ​​himlen og havet. Kombinationsindstillingerne er varierede og altid unikke. Anvendelsesområderne for dette smukke og højkvalitets vægdesign er også. Fliserne giver også forskellige designmuligheder. Tile Profiles, End Profiles og Floor Profiles sikrer, at en sådan mosaik mix kan anvendes på mange forskellige steder. Takket være specielle fliseregler eller trapper kan fliserne på måtter permanent og stabilt fastgøres på usædvanlige steder. I øvrigt kommer ordet mosaik fra det latinske ord Musaicum. I figurativ forstand betyder det "arbejde lavet til muserne". Du bør altid være kreativ og kunstnerisk, når du vælger din egen væg- eller gulvmosaik.

Spændende materiale mix til forskellige overflader og mellemrum

De spændende smukke materialer og formkombinationer passer til meget forskellige overflader og mellemrum. Mix-effekten gør noget meget specielt ud af hver designet overflade. En flise overflade lavet af små, mørke, næsten sorte naturstenfirkanter, for eksempel løsnes optisk ved indførelsen af ​​røde glasfliser. De røde glasfirkanter skaber lyseffekter og skaber effekten af ​​et kunstværk. En mosaik, hvor guldfarvede glas og metalfliser af forskellige størrelser er kombineret, har også en meget ædle effekt. Kombinationsindstillingerne er meget forskellige, og du kan lade din egen kreativitet løbe frit i udvælgelsen. Der er også meget forskellige fliser former. Ud over kvadratiske og rektangulære former af forskellige størrelser finder du også sekskantede og ovale fliser. Sekskantede gulv eller vægfliser skaber et honeycomb-udseende. Også unikke er de ovale fliser, der dækker gulvet eller væggen som blotte småsten og polerede flodsten. Materialet til fliser spænder fra klassisk keramik, sten, glas, porcelæn stentøj og metal til træ.

Med en mosaik kan du tilpasse værelser

Formen og materialemixen af ​​de fantasifuldt designet fliser måtter gør det muligt for værelserne at blive individuelt designet. Lægning og fastsættelse af måtterne er let og kan gøres af lægfolk. En materialemix er altid inspirerende og giver et rum sin egen karakter. En mosaikblanding giver en række værelser en livlighed, der ikke kan opnås med malet eller tapetvægge. For en mosaikblanding skal du vælge mellem kombinationer af glas, natursten, metal eller porcelæn for at gøre noget helt specielt ud af dine egne fire vægge. De naturlige materialer i en sådan mosaik fungerer godt med træ- og stengulve og også med tæpper. Du kan visuelt udvide mellemrum eller oprette specielle firkanter og nicher. Overfladerne på mosaikkerne er nemme at rengøre med en fugtig klud. Selv i sanitære lokaler eller køkkener er en sådan mosaikblanding resistent og resistent. I stuer kan du oprette en helt egen eksotisk atmosfære med en materiel blanding. Afhængig af typen af ​​mosaik kan den skabte atmosfære være Middelhavet, rustik eller fra simpel til kølig elegance.