Natursten mosaik let at rengøre og ufølsom

More categories


Natursten Mosaikfliser

Selv i oldtiden blev naturstensmosaikker og fliser brugt til at lave overflader kunstnerisk i templer eller andre genstande. På den tid blev marmoren mined i stenbrud og påført den individuelt på overfladen, der skulle forarbejdes. I dag opnås materialet til naturstenens mosaik eller fliserne med vandstråleafskæringsprocessen. Denne proces er computerstyret og derfor helt præcis og blid på materialer. På mange steder limes naturstenens mosaik til såkaldte måtter og til sidst tilbydes som færdige fliser.
 

Selv i dag er marmor stadig tilbød som en natursten mosaik eller som en flise.

Men andre materialer er også kommercielt tilgængelige: Antik marmor, basalt, granit, kalksten, kvartsit, skifer eller travertin. Den antikke marmor har gjort en dyd af nødvendighed, fordi marmor er et relativt blødt materiale og ofte har overfladeskader, disse blev bevidst efterbehandlet. Dette gør disse fliser og stykker i natursten mosaik let at pleje og ufølsom.
Basalt er en vulkansk effusiv sten dannet af lavviskositets lava, der køler hurtigt. Basalt fås i forskellige gråtoner og er ofte tilgængelig som gulvbelægning som flise eller som natursten mosaik. Tegl eller natursten mosaik betragtes som en indbegrebet af meget hårdt materiale. Resultatet er granit fra feldspar og kvarts og tilhører således de magmatiske plutoniske stenarter. Farveskemaet til Granit er skabt af berigelsen med forskellige mineraler.
Kalksten er også velegnet til natursten mosaik og fliser af denne type. Ligesom marmor har den en relativt blød struktur, men adskiller sig i overfladenes sløvhed.
Kvartsit er et hårdt naturmateriale, der fungerer godt som en flise og natursten mosaik udendørs på grund af dens høje miljøpåvirkning. Skifer er en af ​​de sedimentære klipper, der har fremragende spaltningsegenskaber. Derfor er de også meget gode som natursten fliser og natursten mosaik . I dette land bruges de ofte i tag- og facadedesign. Travertin eller også travertin marmor er en kalksten, der er delvist porøs og spredt med hulrum.
Til behandling af naturstenens mosaik eller fliserne er fyldt eller ofte brugt ubehandlet i de sydlige lande.
 

Behandlingsmetoderne på overfladerne af de enkelte materialer er komplekse:

Overfladen kan poleres, slibes eller vælges. Naturstenens mosaik eller fliserne behandles yderligere skør. Der er naturstenens mosaik i forskellige former: kvadratisk, rektangulær, som en naturlig stenmosaik eller som færdige fliser i Riemchen-, stang- eller ottekantsmotiv. Under alle omstændigheder, når der lægges større arealer med naturstenens mosaik eller som fliser, skal du søge professionel hjælp til at kompensere for ujævnheder i gulvet.   Den natursten mosaik er meget varieret i sin sort og design og meget forskellige i materiale og form. Ideel til: alle boligarealer, interiører, erhvervslokaler, sanitetsrum. Udsmykningen er derfor også ubegrænset. Antikke marmor og travertinmosaikker er repræsenteret her. Samt ekstraordinære marmor eller kalksten mosaikker, som du kan lægge som en gulvflise eller væg flise.