Marmor mosaik Middelhavet skønhed

Mosaikfliser Marmor Havel Brick

Mosaikfliser Marmor Havel Brick

67.80 DKK per ark*


Marmor mosaik er langvarig på grund af de gode redigeringsmuligheder og kan bruges meget forskelligt i opholdsområdet takket være det brede udvalg af farver. Trendy: Mosaic fliser, natursten fliser og marmor mosaikker er i stor efterspørgsel igen som en udsøgt gulv og vægbeklædning til indendørs og udendørs brug.
 

Tile Classic - Marmor Mosaic

Enten som en mosaik til vægbeklædning, hal, i stuer, køkkenet eller i våde områder: Denne unikke natursten er meget alsidig til beboelse eller kommercielle projekter. Kombiner fliser med marmor mosaik accenter. Især grænser med mindre natursten fliser giver deres værelse en individuel stemning.
Marmor produceres under højt tryk og specielle ideelle temperaturer. Vores marmor mosaik består af enkelte elementer af natursten. Råmaterialet formales efter forarbejdning, tumbles eller poleret med unikke overfladestrukturer og naturlige farver billede og er karakteriseret ved ønsket ruhed eller afskalning af optisk repræsenterer nogen plet og er derfor ikke en grund til klage.
 

Frit udvalg af natursten

Marmor mosaik, der er for eksempel, som et aflangt marmor mosaik sten, alle mosaikker i form af Medaljoner eller natursten fliser til gulv og vægbeklædninger. Afhængigt af overfladestrukturen er vores mosaikfliser egnede til fliseblandingsglasmosaik, granit, sandsten, skifer eller kvartsit.
Med marmor mosaik er usædvanlige mønstre og former kan gennemføres, fordi de forskellige variationer såsom firkantede former, som en brøkdel eller som en komplet mosaik marmor mosaik kit er til rådighed. Forlimet marmor netting arrangeret på garn Mosaik mosaikflise giver mulighed for nem montering, i modsætning til at arbejde med løs, individuelt falsede sten En anden praktisk fordel ved mosaikfliser er den sømløse overgang af hjørner og overgange, afhængigt af mosaikformen. På den måde kan der også lægges kolonner i badet eller i saunaen. Smykke mindre nicher med små mosaikker. Endvidere sikrer gulvlederne i naturstenet en naturlig slidstyrke og dermed glidebestandighed. Men undgå sure produkter, fordi en sand kalksten kræver marmormosaik, der kan påvirkes af voks og olier, neutrale rengøringsmidler.

 

Mosaikfliser: Serviceaktiveret

I vores online butik finder du et bredt udvalg af højkvalitets mosaikfliser af højeste kvalitet. Da vi køber naturlige stenfliser direkte fra et globalt fabrikantnetværk, er vi glade for at tilbyde dig naturlige stenfliser som marmormosaik, altid til et rimeligt prisforhold og i fremragende håndværkskvalitet. Gennemse vores webshop eller besøg vores showroom i Hamburg.
Kundernes ønsker er vores program, fordi vores sortiment af naturkvalitetsfliser af høj kvalitet i specialiserede forhandlerkvalitet tilbyder mere end bare standardprodukter. Med mere end 4.500 forskellige fliser og mosaikker støtter vi ikke kun dig med ekspertise og personlig rådgivning, men vi vil også inspirere dig!

 

Oplev Middelhavet skønhed og tidløst design af Mosafil marmor mosaikker - i alle levende områder.

Back to Top