Marmor Rosone lavet af natursten

Natursten Rosone Emilia 60x60cm

Natursten Rosone Emilia 60x60cm

832.10 DKK per ark*

Natursten Rosone Emilia 60x60cm

Natursten Rosone Emilia 60x60cm

832.10 DKK per ark*


Natursten mosaikfliser

En særlig ædelt variant af mosaikfliserne er den populære natursten marmor Rosone. Disse fliser leveres som mange andre små fliser på et net. Natursten Marmor Rosone er billedet af en roset, som normalt angiver vindretningen. Derfor kan på mange mosaikfliser model natursten marmor Rosone bogstaverne N, O, S, W læses. Men selv uden dette på fliserne er den let læselige note en natursten Marble Rosone genkendelig ved første øjekast som en roset med retningsindikator. Det smukke motiv udvikler sig fra indersiden til ydersiden som en stjerne.


Rosone lavet af natursten

Nogle modeller kortlægger også solen som midten i midten. Sorten af ​​de runde mosaikfliser med roset er på grund af den lange tradition for indretning. Allerede i tiden af ​​de gamle romere og grækere var der udelukkende designet modeller af natursten marmor Rosone, fordi folk altid har været på udkig efter centrum af denne verden.

Mosaikfliser med Marmor Rosone

Alle mosaikfliser, som dekorere gulvet og væggen som rosetter, passer ind i flisens arrangement af hele rummet i matchende farver. Den mangfoldige brug af en natursten marmorrosa, som også kan findes som skilt i offentlige faciliteter, bliver stadig mere populær. Til det private haveområde derhjemme er disse højkvalitets mosaikfliser, som alle skal rengøres med en let stenpleje, en særlig højdepunkt.


Men selv inden i et hus kan en roet af fliser i festkælderen, i stuen, i gangen eller endda i køkkenet og på balkonen, være starten på en ny, hjemlig indretningsdesign. En natursten Marmor Rosone er altid et godt valg.

Back to Top