Pebble mosaikker lavet af natursten


Pebble mosaikker lavet af natursten

Den, der leder efter noget specielt om fliser og fliser, har lavet et meget godt valg med mosaikfliser. Mosaic fliser skaber en meget speciel atmosfære og er tilgængelige i mange farver og farvekombinationer. Hvad enten det er til badeværelset, køkkenet, swimmingpoolen, wellness-oasen eller til saunaområdet, med glasmosaikfliser er der i hvert værelse. De ca. 5 mm tykke glasmosaikfliser er tilgængelige i specialhandel som fliseremåtte og er forsynet med en blank eller en mat finish.


Pebble boulder mosaik til dekorative vægge og gulve

Har du besluttet at købe mosaikfliser? Særligt interessant er stensten mosaikfliser. Til lægning i fugtige værelser skal du bruge en stenbestandmosaik til at skabe en meget speciel atmosfære. Denne slags mosaik skaber et billede som i naturen. Brug en pebble boulder mosaik til at lægge på gulvet eller væggen, hvilket skaber en ægte visuel blikfanger. Som et alternativ til en stenmosaik kan du også bruge mosaikfliser med marmorudseende eller med granitstruktur. Disse fliser er også tilgængelige i mange forskellige varianter i online shop for at købe. Bare tag et kig rundt!

I denne kategori finder du vores brede udvalg af småsten og sten. Som et sandt naturprodukt inspirerer Kiesel og & nbsp; Flussstein med den organiske karakter i farver, design og struktur.> Mosaik af småsten eller keramiske glasformer. Ideel til: wellness og swimmingpool område, badeværelse og køkken, sanitære faciliteter. Ægte flod og småsten, der giver rummet en særlig atmosfære på grund af det naturlige design.

kan bruges Vores udvalg af mosaik af småsten og River Rock både som en grænse, og et stort område som gulvbelægning eller vægbeklædning til køkkener, badeværelser, brusere, wellness-områder, gangarealer, stue, spisestue, flov.

Back to Top