Travertin til moderne indretningsstil


Naturstenmosaik inde og ude

Fliser i flere og flere huse og i terrassen giver en hjemlig atmosfære, hvor unge og gamle føler sig hjemme. Selv en fin natursten travertin mosaik giver komfort i mange områder. Travertin er en natursten, som findes i farverne gul, beige, fløde, brun og også rød i jordens klippelag. De stenbrud, hvor travertin er udvundet, består for størstedelen af ​​lyskalksten, som har en porøs struktur. Hver natursten travertin mosaik tilbyder derfor et unikt udseende, fordi hver enkelt mined sten er unik.


Oprindelse af Natursten Mosaik

Kalkens geologiske grundlag er en kildekalk, der kan opstå i ferskvand. På trods af den porøse sammensætning af den populære ferskvandskalk er hver naturlige travertinmosaik robust. Travertin mosaik fliser kan lægges på vægge og gulve i hjem og haver. De langvarige mosaikfliser glæder beboerne med ordentlig pleje generation efter generation.


Natursten mosaik til lejligheden

På grund af oprindelsen af ​​de fleste travertinfliser er naturstenens travertinmosaik grundlaget for en middelhavsstil. Disse mosaikfliser af høj kvalitet supplerer enhver stil i hjemmet på grund af deres lyse farve og lysflekker. Den naturlige sten travertin mosaik understreger en rustik, en elegant og også en moderne indretning stil. Hver natursten travertin mosaik lægges af specialisten inden for kort tid, så disse fliser hurtigt giver glæde i forbindelse med en renovering eller et nyt arkitektonisk design.


Mosaic Tumbled eller Ground

Fliser fra det visuelt tiltalende materiale tilbydes tromlet og poleret i versionerne. Disse travertinbehandlinger gør disse mosaikfliser så alsidige i brug indenfor og uden for hjemmet.


I denne kategori finder du vores udvalg af travertin mosaik. Som et sandt naturprodukt inspirerer Travertin med sin umiskendelige karakter i farve, design og struktur.
Travertin er en kalksten af ​​lys, gullig til brun farve. Det er en ferskvands kalk. Det bruges mest af materialet som fyldstof, & nbsp; uppavelated & nbsp; til udendørs brug; Også egnet som vægbeklædning eller terrasse dækker & nbsp; Travertin har over Marble højere skridsikkerhed og er heller ikke meget følsom over for ridser på Oberfläche.Unser kvalitet travertin mosaik kan lægges både som en grænse, og et stort område som gulvbelægning eller vægbeklædning til køkkener, badeværelser, brusere, wellness-områder, gangarealer, stue, spisestue.
Back to Top