Træ mosaik det eksklusive design


Træmosaik

Hvis du har udstyret dit badeværelse med keramiske eller glasfliser, har du måske tænkt flere gange, at atmosfæren på badeværelset er kold. Nu kan du vælge et alternativ. Fliser af træ mosaik, ikke kun se varm, de er også. Når du går, vil du bemærke det. Mange forbrugere indså ikke, at deres badeværelse kunne være dækket med fliser af træ og mosaik-look. Udvalget er stort, der er i alt 13 forskellige typer træ til rådighed. For eksempel, ahorn, kirsebær, wenge, iroko, teak, valnød og eg. Mønsteret til lægningen såvel som for de normale fliser bestemmes af størrelsen af ​​fliserne af træmosaik. Producenten leverer 4 forskellige formater af træmosaikfliser. De er alle enige med de normale mosaikfliserformater. Fliserne af træmosaik kan lægges let og hurtigt. Til dette formål er et glasfiberstof fastgjort som et bæremateriale, ligesom i keramiske eller glasmosaikker. Dette gør det muligt hurtigt og nemt at lægge træmosaikfliserne fast.

Ekstraordinært design med bæredygtighed

Den eksklusive sortering af trækvaliteterne giver et harmonisk udseende og uden træfejl. Hvis træmosaikken er professionelt lagt, er resultatet en ensartet kalibrering af elementerne, en præcis linje i træmosaiket og i det komplette fælles mønster, lodret såvel som vandret. Limning og fugning af fliserne er lavet med et specielt klæbemiddel og fugemateriale. Således udelukkende fra lægemønstret er der ingen forskelle på byggemarkedet. Underlaget påføres med en normal tandspatel. Men der er forskelle, når man skærer. Så ingen fliser bruges, men en lille cirkelsav. Derudover skal træfliserne være mindst to dage før de lægges i stuen, hvor træmosaikfliserne skal lægges. Dette er et must, som man også gør med parketlægning. Når træmosaikfliserne limes og limen er tørret, er samlingerne genfyldt. Efter afslutning rengøres overfladen som med de normale fliser, med klart vand og en svamp.

Levende sundhed garanteret

Overfladerne af træmosaikfliserne, sædvanligvis forseglede flere gange olierede og dermed også alkali-resistente, har et godt udseende, når træmosaikfliserne er lagt. I fugtige værelser kan væggene og gulvene, men også lofterne påføres med træmosaikfliserne. Ved et brusebad skal træet gennemblødes i harpiks, hvilket reducerer hævelse og krympning. Der er også specielle udgaver, som endda ligger i en sauna, i et badekar eller i en swimmingpool. Hjemmets sundhed er matchet af produktets træmosaik og dets formaldehydindhold i en tilstrækkelig vurdering. Hvad der kunne være relevant for en husstand ville være den løbende rengøring og pleje af mosaikfliserne i olieret træ. Normalt er det tilstrækkeligt at bruge en mop, en kost eller en støvsuger. Selv en dæmpning er mulig. Hvis der anvendes stædige pletter, kan det behandles med et plejeprodukt. For dem, der foretrækker naturlighed i indretning, er træmosaikfliserne det rigtige valg. Hvis du er interesseret, kan du bestille træmosaikfliserne billigt og bekvemt i online-butikken. Selvfølgelig forbrugeren kunde rådgiver til siden.