Kære kunder, vi er stadig der for dig som sædvanlig og fortsætter med at sende vores produkter. På grund af den aktuelle situation kan der dog være forsinkelser i levering af vores forsendelsesleverandører.

Polygonale paneler til en ferie atmosfære


Rustik charme til terrasse og Co med polygonale paneler

De såkaldte polygonale plader er brudplader, der hovedsagelig er lavet af natursten. På grund af panelernes ujævne størrelse er overflader, der er lagt med polygonale paneler, meget naturlige og udstråler en Middelhavet atmosfære. Disse "brudte" fliser kombineret med lige vægge eller rammebakker skaber en meget speciel ferie atmosfære. Måske ligger charmen af ​​disse fliser i deres ufuldkomne form, som i vores verden af ​​nøjagtige linjer er en behagelig ændring.

Effekter og anvendelser af polygonale plader

Især i naturlige haver understreger polygoniske plader den hyggelige, vilde atmosfære. Det naturlige udseende af de ødelagte fliser kan bruges til at skabe smukke stier, terrasser eller andre overflader. Polygonale paneler er ikke kun populære i landskabspleje og havebrug. Også i køkkenet, bad og co bliver polygonfliser stadig mere populære. Beige eller andre varmestrålende nuancer er særlig populære her. Et gulv lavet af polygonale paneler i kombination med gulvvarme giver et hyggeligt hjem - især i den kølige årstid.
Ud over at blive brugt som gulvbelægning kan polygonfliser også være et originalt pryd på facader. Men med deres billige pris lander polygonale plader ofte i de uerfarne hænder med optimistisk forbedring af hjemmet. Når du lægger fliserne, skal du være opmærksom på næsten parallelle led på trods af deres vilde udseende. Selvom den nødvendige nøjagtighed er lidt dyr her, er det i sidste ende det værd.

Polygonale plader med grov overflade

I stedet for polygonale plader med en grov overflade er glatte savede fliser egnet til terrassen, gulv og facade. Bruchraue polygonale plader er normalt forskellige i tykkelse. Dette skal tages i betragtning ved køb af fliser og lægning, for at undgå stød og vandlogning ved upræcis læggning. Til indretning er glatte polygonale paneler bedre egnet, især hvis de ofte er barfodet.

Du bør være opmærksom på dette, når du køber dine fliser

Før du køber, skal du beslutte, om du foretrækker en overflade med ru eller ret jævnt savet eller jordet fliser. Afhængigt af personlig præference kan polygonale fliser lægges med knækkede kanter til en naturskønne charme eller trimmet med en kværn, hvis gulvet skal se mere moderne ud. Find ud af om den rigtige installation af polygonale paneler og vær opmærksom på en flad overflade. Polygonale plader fås i forskellige formater, afhængigt af dine behov, på trods af deres forskellige former. På grund af deres dimensioner sorteres de i kategorier, hvilket gør det lettere for dig at vælge, hvornår du køber. Få tilstrækkelig information om selve anlægget, samt afskæring, sammenføjning, forsegling og vedligeholdelse af polygonale paneler inden installation. Vær opmærksom på korrekt rengøring for at opretholde det tiltalende udseende af dine fliser på lang sigt. Til montering af polygonale paneler er der specielle klæbemidler, mørtelarter, naturstenslister og fællesmortere tilgængelige. Brug derfor passende materiale fra eksperthænder for at sikre det bedst mulige resultat.
Tip: Specielt i haven kan tunge, store formater af polygonale fliser løst lades. Uden mørtel er fliserne anbragt i en grus seng.
Polygonale paneler bruges hovedsagelig i landskabspleje, lægger terrasser og udsmykningsvægge både indendørs og udendørs. Panelerne er lavet af meget robuste byggematerialer som skifer og kvartit og har normalt en "brudt", "brudt" struktur, der understreger Middelhavet flair meget godt.
Leder du efter det fra din have eller din gang? selvfølgelig har du lavet et godt valg med vores polygonale plader. Overfladen af ​​naturstenens polygonale paneler er delt på begge sider, og kanterne er grågrå. Vælg mellem forskellige farver fra beige, grå til sort.
Back to Top