Keramiske og stentøjs fliser

More categories


Når det drejer sig om at påklæbe, beskytte eller endda dekorere vægge, kan vægfliser være den ideelle løsning. Med smukke fliser bliver kedelige mure det rigtige blikfang. Det afhænger altid af hvilken type vægfliser brugeren vælger. Gode ​​fliser skal have en vis tykkelse, så de ikke bryder for let. Men de må ikke være for tyk, ellers tager de for meget plads. En sund middelmådighed er at finde. Dette er ikke svært med det store udvalg af vægfliser.

De kommer i forskellige størrelser og selvfølgelig med forskellige farver og mønstre. Hvis du kan lide det behageligt ædle, kan du nå frem til smukke højglansfliser. Hvis børn er i husstanden, anbefales en matteflise, da dette ikke straks viser hvert fingeraftryk. Det kan også kombineres med forskellige vægfliser. Dette skaber attraktive mønstre, som bestemt ikke alle har.


Væg Fliser

De er tilgængelige på keramik, stentøj, stentøj eller porcelæn stentøj. Man kan erhverve mosaikfliser, kan samle vægfliser selv som små eller mellemstore mosaikker og endda vægfliser fra porcelæn bliver behandlet. Fælles for alle vægfliser er leddene, og at disse ikke længere bare skal være grå er noget, der længe har været kendt for hver boligbygger.
 

Hvordan finder jeg de rigtige vægfliser?

Hvilke rette vægfliser til de matchende vægge er ikke kun relateret til naturen og brugen af ​​de rum, hvor vægfliserne skal installeres. Men det er den første ting at huske. De fleste vægfliser er traditionelt installeret på badeværelset og i køkkenet. I sådanne rum er det vigtigt, at vægfliserne kan absorbere vand og er nemme at rengøre. Hvem vil installere sine vægfliser udendørs eller i rum med høje temperaturudsving, hvilket skal passe på, at vægfliserne absorberer lidt vand, så rejs ikke i koldt vejr.
Rummets størrelse og lysstyrke bestemmer også hvilke vægfliser der vælges. Store værelser kan modstå store vægfliser, men de, der leder efter vægfliser til små mørke rum, bør foretrække mindre mønstre og lette vægfliser. Når disse vigtige spørgsmål er ryddet op, er det endelig tid til at vælge mønsteret og det materiale, du vil have til de nye vægfliser.
 

Keramik er ikke kun keramik

I badeværelser og køkkener anvendes hovedsagelig enkle keramiske vægfliser. Men stentøjsfliser er velegnede som vægfliser i våde rum. De består af tørpresset keramik, som kan absorbere vandbrønden. Stentøjsvægfliserne er dækket af en glasur, der kan være både gennemsigtig og uigennemsigtig. Desuden kan du vælge imellem glatte, matte eller halvmatte vægfliser.
Særligt fine er porcelæn stentøj væg fliser. Keramikken, der blev brugt her til produktion, består af særligt fine forarbejdede råvarer. Det er meget tæt brændt, så du skal sørge under installationen, at mørtel eller klæbende høj plast er hærdet. Porcelæn stentøj væg fliser er meget hårde og har en tæt overflade. De er begge farvet ufarvede såvel som glaserede. Disse vægfliser absorberer kun meget lidt vand, og derfor er de vidunderligt velegnede til udendørs brug.
En af de smukkeste anvendelser af vægfliser er helt sikkert mosaikken. Specialisten skelner mellem mellemmosaik og lille mosaik. Det er altid et kunstværk bestående af små fliser, der kan monteres på væggen såvel som på gulvet. Som regel er fliser fremstillet af stentøj, mere sjældent porcelæn stentøj eller stentøj. Ofte limes disse små fliser til et gitter for lettere installation. En mosaik er altid en iøjnefaldende og ser meget ædel ud i forbindelse med store fliser. Af den måde, ikke kun i badeværelset eller i køkkenet. Selv på udvendige vægge er en sådan mosaik af vægfliser en fest for øjnene.
 

Så intet kommer ud af hånden

Mens det stadig er tilrådeligt at bruge grå ledd til gulvet, er der mange muligheder for vægfliser. Men pas på, bare hvem farvede hans vægfliser skal være opmærksomme på at have så lidt som muligt forskelle i den fælles bredde. Her kræves nøjagtighed og ordnet arbejde.